Tarım ve Orman’da Bakan Yardımcılığına 21 talipli var!

Bakanlıklarda ikinci kritik atamalarda sona gelindi. Yeni kabinenin geçtiğimiz hafta açıklanmasıyla birlikte gözler Bakan Yardımcılarına çevrilmişti. Bakan yardımcılarının da birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor. Tarım ve Orman Bakanlığı’nda Bakan Yardımcılığına 21 talipli var.
3 BAKAN YARDIMCILIĞI ÜZERİNDE DURULUYOR
Bakanlıklarda yeni sistemin tam manasıyla işleyebilmesi için Bakan Yardımcılarının belli olarak atamalarının yapılması gerekiyor. Bakan Yardımcılarının sayısı henüz belli değil ancak her Bakanlıkta 3 Bakan Yardımcısının olması bekleniyor.
Tarım ve Orman Bakanlığı kulislerine göre, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılığı için 21 taliplinin bulunduğu belirtiliyor. Bakanlıklara Bakan Yardımcılarının da atanmasıyla birlikte müsteşar ve müsteşar yardımcıları tarih olacak.
kaynak : TARIMDANHABER
-
TAGYAD YÖNETİMİ BAKAN PAKDEMİRLİ VE BAKAN YARDIMCISI IŞIKGECE İLE BİR ARAYA GELDİ
-
Pasinler’de İyi Tarım Uygulamaları Eğitimi Verildi
-
DUYAR ”Gıda Fiyatlarındaki Artışı; Sadece Fırsatçılık ile Açıklayamayız!”
-
Bakan Yardımcısı Işıkgece: Karbon salınımı nedeniyle koyun üretilecek
-
Kocaeli İl tarım ve Orman Müdürlüğünden 4 Projeye Destek
-
Kandıra İlçe Tarım ve Orman Müdürünün katılımıyla balıkçı tekneleri denetlendi