Ramazan öncesi gıda denetimi.

Ankara Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesi fırın, gıda işletmeleri ve imalathanelere yaptığımı denetimleri artırdı. Yapılan denetimlerde hijyen koşulları, gramaj tespiti, çalışanların temizliği ve evrak eksikliği gibi konularda eksiklik görülen işletmeler uyarıldı. amak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “İlçe genelinde gerçekleştirdiğimiz denetimlerde amacımız vatandaşlarımızın sağlığını korumak. Zaten yapılan denetimlerde esnafımızın da bilinçli olduğunu görüyoruz” […]
GTHB Personel - Haziran 16, 2015 1:27 pm

Ankara Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesi fırın, gıda işletmeleri ve imalathanelere yaptığımı denetimleri artırdı.

Yapılan denetimlerde hijyen koşulları, gramaj tespiti, çalışanların temizliği ve evrak eksikliği gibi konularda eksiklik görülen işletmeler uyarıldı. amak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “İlçe genelinde gerçekleştirdiğimiz denetimlerde amacımız vatandaşlarımızın sağlığını korumak. Zaten yapılan denetimlerde esnafımızın da bilinçli olduğunu görüyoruz” dedi. Akgül, vatandaşları şikayetlerini 550 70 79 ve 550 70 88 no’lu telefonlara bildirmöeleri konusunda da uyardı.

iha